Ett svenskt cannabisforum Forums Coffeeshopen Coffeeshopen USA hotade Sverige! Reply To: USA hotade Sverige!

  • reaper

    Member
    2006-06-20 at 20:16

    Hm, inte för att dra ner på det allvarliga i USAs skitiga politik… Men historien är full of this shit. USA är väl bland de största hycklarna nu, och de med största resurserna att driva hyckleriet till de absurda ytterligheter vi idag ser… men saker har alltid fungerat på detta vis ( så länge maktkoncentration har varit möjlig) och kommer göra det (så länge maktkoncentration är möjlig).

    Stenåldermänniskor hade ju inte dessa problem om man säger så, de hade andra.

    Det är ett sisyfos-arbete det här med demokrati. Så totalt knäckande att inse det, men det blir fan inte bättre av att ge upp och ligga där på botten med stenbumlingen över sig… Det är som att leva över huvud taget, jävligt jobbigt för det mesta, men det är bara att bita ihop och göra sitt bästa för annars blir det värre.

    Så mycket kräver demokratin, ständigt och jämnt – varje dag – för alltid, för att inte bli så brutalt genomkorrumperad som USA:s värsta exempel på terrorism.. Lite väl mycket för dagens slacker-youth… Så vi lär hamna där under stenbumlingen inom kort om inte saker och ting förändras lite… Räcker inte med stridssugna AFA-kids som kompensation för alla datorsunkisar som “inte bryr sig om politik”..

    (Senast lästa bok: “Kung Leopolds vålnad” om folkmordet på ca 8-10 miljoner människor i Kongo under förra sekelskiftet (ca 1900)
    Senast sedda film: “The Constant Gardener” om läkemedelsföretagen idag

    Slutsats – exakt samma politiska spel, exakt samma mänskliga svagheter… identiskt, slående…. sjukt..)