Ett svenskt cannabisforum Forums Coffeeshopen Bildbanken robinho's 250w HPS-odling. LSD m.m, SKÖRDAT (bilder 23/11) Reply To: robinho's 250w HPS-odling. LSD m.m, SKÖRDAT (bilder 23/11)

  • robinho

    Member
    2011-09-20 at 14:12

    @AllanBallan wrote:

    Hmm nu e det lite synd att jag suger på att rita men jag får försöka förklarahur jag gjort!
    Dörren är tätad med tätningslist och jag har foliefilt från CO som ljustätning,
    men undersidan av dörren är inte tätad för det är min tilluft sän har jag en planteringsbricka på65×65 cm mitt utrymme är 65x75cm( brädd 65 längd 75)
    under odlingsbrickan har jag luftpasage så tilluften tvingas in under brickan för att senare pasera plantorna och sedan reflektorn(har kvar en hylla för att tvinga luften att gå som ett “s”)
    utblåset går ut i ett annat rum så ingen återcirkulation av uppvärmd luft återkommer till tilluften, på så sett har jag inga värmeproblem det löser min K125xl kanalfläkt(351m2/h) och min honeywell 8″turbofan(blåser rätt upp i reflektorn så all värme stiger till kanalfläkten)
    Ända problemet är att RH blir svårjusterat med ett luft byte på ca 500gånger i timman, och ju kallare det blir ju mera watt kan jag använda mig av, kommer maxa på 660w i slutet av blom.

    Sen har jag ALL el på hyllan inget på marken så ingen fara med vatten!

    Nice, det blir nåt i den stilen för mig också. Men jag kommer också göra två hål i väggen-ett för insug och ett för utsug), nu kan du se att det är ett(1) hål åvanför dörren på de senaste bilderna, men det ska alltså dit ett till. Så kommer två fina ventiler på utsidan och en koppling till två rör på insidan-ett som går till takets utsugs hål och ett rör som går till den nedre delen av tältet så ny fräsch luft kommer in i tältet underifrån. Känns bra att bolla idéer, tycker det är lite svårt att göra allt på egen hand.. Men det är kul!
    Annars är väl du själv snart i blom Allan? Följer din grow som en hök, hoppas dom inte växer FÖÖR mycket på bredden så du inte får plats, dom drar ju iväg en del de första veckorna i blom, vilket jag verkligen märker, dom har strechat 10-12 cm på 3 dagar alla tre flickorna. Har du någon bra bild hur du gjort med ventilationen?