Swecan
Forum
Toggle Content   Registrera
.:: Magasin :: Forum :: Chat :: Galleri ::.
   
     
REKLAM
 

Hällsningar från Cosmodude!
Det är dags att komma ut! Presentera dig för dina vänner på Swecan.
Skapa nytt inlägg   Svara på inlägget   Utskriftsvänlig sida   Forumindex Presentationer

Visa föregående ämne :: Visa nästa ämne  
Författare Meddelande
Cosmodude
Småodlare


Blev medlem: Dec 01, 2011
Inlägg: 157
Från: landet ingenstans, som ligger nå'n stans, fast ändå..... ingenstans.......

InläggSkrivet: 2011-12-01 | 14:35:20    Rubrik: Hällsningar från Cosmodude!

Goddag alla användare på Swecan!

Jag har surfat på denna site flitigt nu de senaste månaderna och jag måste säga att jag har aldrig lärt mig så mycket om ämnet som här.
Därmed vill jag inleda min presentation med att tacka alla användare som ständigt kämpar med att lära upp de nya samt att förfina de erfarnas tips och tricks. Efter några månaders läsande här på forumet så känner jag mig nu redo samt tillräckligt kunnig för att kunna hjälpa de nya som kommer, på ett konstruktivt och seriöst vis. Samtidigt som jag själv förfinar mina kunskaper och tekniker för att i slutändan kunna leverera korrekt och hjälpsam information och hjälp till vem som nu behagar detta.

Av alla de droger som finns, varför just Cannabis?

Som med allt här i livet så krävs det en viss respekt för saker och ting för att kunna nyttja det med god hälsa eller för att kunna få en klar bild av ämnet i fråga. Jag har inte testa många droger i mitt liv och så kommer det förbli. Jag reagerar otroligt stark på droger, såsom Kaffe, Cannabis samt Alkoholer. Av en simpel morgon kaffe kan hela min dag sluta med att jag ligger och skakar i sängen. Jag som har växt upp med lantlig miljö så har Alkoholen sågott som glorifierats och lämnat ett avtryck på landskapet som är mer eller mindre ohyggligt. Jag kan skåda en hel buss fylld med 12 åringar som har ett hel-rör i knät. Var och varannan helg så luktar bussarna antingen spya, sex eller piss pga de unga brister i respekt och kunskap inom Alkoholens effekter och bieffekter. Jag tillhörde den flocken jag med under mina yngre dagar så jag vet mycket väl vad det är dom upplever, det som skrämmer mig är det faktumet att de "vuxna" i mitt område inte har stake nog att bilda sina unga i tron om att de kommer mista dem ifall de uppfostrar dem.

När jag drack alkohol i mina yngre dager ( dricker inte Alkoholer längre ) så vart jag extremt aggresiv och jag vet inte hur många föräldrar som ringde upp mig, hur många nattvandrare jag vart omhändertagen/ned wrestlad av samt hur mycket brott jag begick. jag upplevde att Alkoholen förtärde mitt sinne som enbart ledde till destruktivitet av mig själv och andra. Mins sista droppe Alkohol var den dagen min syster var våldtagen ( 12 år ) av en 19 årig kille med mycket hög promille i blodet, då svor jag åt mig själv att aldrig konsumera denna drog igen.

Efter den upplevelsen bestämmde jag mig för att vända kinden till mitt lokala område och mer eller mindre flydde från allt som har med orten att göra, så kom jag en vacker dag i kontakt med en kille i en park några mil från "min" ort som satt och blossa en " tropiskt luktande cigg " och jag antod direkt att detta var dödsknarket jag blivit uppfostrad till att hata. Men som ung så följde jag min natur och bröt mot mina föreldrars moral och frågade killen ifråga om jag fick ta ett bloss på hans knark. Sagt och gjort, satt vi där tillsammans snackade en massa skit och nu vid detta lag hade jag början på en mycket sund kompis relation.

Efter som att det var första gången så förstod jag inte vad som hände och förstod varken hur jag upplevde det först dagen efter. Och jag insåg direkt efter mitt uppvaknande att detta var min sak. Aggritioner och hat fanns längre inte inom mig. Jag hade lärt mig förmågan att extrahera glädje och lycka ur så små saker som ett gräs strå. Men viktigast av allt, att jag nu hade öppnat porten som för mig länge hade varit stängd, jag hade lärt mig att kritisera mig själv, jag kan se mig själv ur ett 2'a - 3'e perspektiv och veta hur andra reagerar och upplever mig som person. Vilket givetvis leder till en konstant utveckling av karaktärs strykan. Jag lärde mig även att allt som sägs och sprids inte nödvändigtvis behöver vara si eller så, att allt som kommer ur personer är definitioner av dem själva. ( Undantagdet är Rå-fakta t:ex ) Och detta har lett till att jag intreserrat mig enormt för Filosofi och Psykologi.

Detta var för 5 år sedan och inte en dag har gått till spillo sedan dess, jag märker att jag ständigt är i utveckling och jag dedikerar mina literatur och filosofi till mina nära och kära i trubbel av alla dess slag. Och när dom ifrågasätter mitt val av drog som har lett till min nuvarande livs filosofi så säger jag enbart " Du älskar mig för den jag är, men samtidigt hatar mig för det jag gör? Hur kommer det sig? " och låter sedan konversationen flyta på, självfallet på ett icke-destruktivt sätt och byter direkt när hat börjar uppstå.

Så detta är väl min motivering till varför Cannabis gör mig enorm nytta genom livet och varför jag har valt att bruka denna ört som så skamligt blivit föraktad av obildade.

Några sista ord:

Jag är väl medveten om att jag kan framstå som partisk med texten som ni har läst ovan, och det var även meningen med det efter som texten är en illusion av mina upplevelser. Men jag kan tillägga det att allting är ytters individuelt, att Alkoholen inte bara är skit och skrot, för såväl som jag upplevt hatet som det kan skapa har jag även upplevt kärleken den kan sprida nu på senare dagar. Alkohol är en underbar drog om konsumenterna tar hänsynen till sitt bruk och möjligen vis inte häller i sig 1L 40% för att man vill ha mer av det som finns. Samma sak anser jag gäller även Cannabis, att bruk i måttliga mängder gynnar alla bäst. Och att man kanske bör passa den 3'e holken i veckan för att få en symbios mellan verkligheten och verkligheten Cannabis ger. Att man kanske inte bör klubba gärnet på lill-lördag för att kunna funktionera bättre dagen/dagarna efter. Sen som sagt, alla reagerar på en individuel basis. Vissa tål en 5'a i veckan, och vissa, som jag, 0.5 i veckan. Vissa tål större mängder Alkohol och vissa, som jag, inte alls. Så detta är ett oerhört svårt ämne att diskutera därefter. Men kontentan av det hela är " Make freedom of choise, your choise, dont mess upp though "

Så nu har ni fått en liten utförlig inblick av en nykommen användare här på forumet och jag ser med mycket stora hopp en mycket underhållande/lärorik/diskussionsrik samt glad framtid som "gröngöling" på detta forum. Tack till er alla igen som inspirerat mig att ansluta mig hit och jag ska göra mitt yttersta för att utveckla mig själv samt hjälpa andra utvecklas.

" Each one, teach one "
Till överst på sidan
Visa användarens profil
DoctorDoom
Ganjaman


Blev medlem: Jan 14, 2011
Inlägg: 2940

InläggSkrivet: 2011-12-01 | 14:44:07    Rubrik: Re: Hällsningar från Cosmodude!

Vilken resa du verkar haft Leende Som tur är vart jag född med en grundliggande åsikt: Jag har ingen rätt att döma någon så länge dom bara skadar sig själva!

Välkommen till Swecan Leende Har du några planer på ett eget lite projekt?

Peace
Till överst på sidan
Visa användarens profil
Cosmodude
Småodlare


Blev medlem: Dec 01, 2011
Inlägg: 157
Från: landet ingenstans, som ligger nå'n stans, fast ändå..... ingenstans.......

InläggSkrivet: 2011-12-01 | 14:56:45    Rubrik: Re: Hällsningar från Cosmodude!

Jadu den har varit mer än fartfylld kan man med lugn säga, åren har flugit förbi och alla sår är nu läkta med garanti Blinka

Tackar ödmjukast för välkommnandet och självklart har jag en plan på att bidra snarast. Jag lade märke till att det saknas en rök rapport om just White Widow under Universitet | Rök rapporter. Den platsen hade jag tänkt att roffa åt mig när min projekt är klart. Dels för att den inte finns. Men dels efter som att just WW är en känd strain och som dessutom lockar väldigt många nya Grow-ups, i åtanke att den är väldigt nybörjar vänlig och en utmärkt planta att lära sig på. Så ja tänkte att jag lägger upp en Rök-Rapport på denna så såväl gröngölingar som jag själv, samt mer nyfikna erfarna grow-ups ska veta på ett ungefär vad dom kan förvänta sig från den strain.

Så det kommer bli mycket intressant att studera örtens utveckling samt vad den är kapabel till att ge en nybörjare som inte är helt 100% på tillväga-gångssett och andra avancerade metoder.

Men det kommer inom sinom tid och förtillfället är det bara att njuta av forumet och försöka vara så aktiv som möjligt. Peace Blinka
Till överst på sidan
Visa användarens profil
Conky
Nyfrälst och hög


Blev medlem: Dec 01, 2011
Inlägg: 60

InläggSkrivet: 2011-12-02 | 2:31:46    Rubrik: Re: Hällsningar från Cosmodude!

Bra skrivet Leende
Tycker att du har berättat en väldigt intressant bakgrund till ditt cannabisbruk. Känner igen mig i din inställning till alkohol
och dess negativa sidor som förstör mer än vad många förstår. Själv dricker jag ändå alkohol ibland. Det beror till stor
del på att de flesta sociala tillställningar i min närhet är marinerade i alkohol. Coffeshops i sverige hade varit något!
Hoppas att du kommer igång med någon rolig odling som du vill dela med dig av.

Peace
Till överst på sidan
Visa användarens profil
KnAtCh
Småodlare


Blev medlem: Aug 01, 2011
Inlägg: 129

InläggSkrivet: 2012-01-05 | 10:47:11    Rubrik: Re: Hällsningar från Cosmodude!

hej och välkommen.

Rolig läsning, där med alkohol och dess destruktiva liv känner jag mig igen och är säker på att många, fler än hälften av svenska folk känner igen såna destruktiva beteende men ingen gör något åt saken och tycker fortfarande att cannabis är döds knark med hemska destruktivt liv som att ligga på plattan och tigger slantar till för 0,1g cannabis.

Hoppas att fler blir som du :).
Till överst på sidan
Visa användarens profil
människa
Gräsfläckar på knäna


Blev medlem: Sep 26, 2011
Inlägg: 438
Från: Eskilstuna

InläggSkrivet: 2012-01-06 | 17:49:50    Rubrik: Re: Hällsningar från Cosmodude!

Tjena Cosmo. Jag hade sagt välkommen, men du har varit med längre än jag så ...
Kloka ord. Jag tror att dom flesta här på communityt har liknande sköna livsfilosofi Leende Denna ljuva ört förstärker kärleken.
Hoppas det har gått bra för din syster.
Att vi har ett rökrapport-forum har jag helt missat. Detta ska absolut granskas Leende
Till överst på sidan
Visa användarens profil
Visa tidigare inlägg:   
Skapa nytt inlägg   Svara på inlägget   Utskriftsvänlig sida   Forumindex Presentationer
Sida 1 av 1
Alla tider är GMT + 1 timmeHoppa till:  


Du kan inte skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet
Du kan inte ta bort dina inlägg i det här forumet
Du kan inte rösta i det här forumet
Du kan inte bifoga filer i det här fourmet
Du kan ladda ner filer i detta forum


© Swecan | Copyright Policy | Privacy Policy | Advertising | Credits